Příprava pracovníků veřejné správy : blýskání na lepší časy? - Kazdová, Alena
Paralelně s reformou veřejné správy, kterou od nás Evropa očekává, musí proběhnout i náležitá příprava úředníků veřejné správy. Jsou to dva prameny jednoho velmi složitého procesu, v němž právě kvalita lidských zdrojů sehraje rozhodující roli.