Příprava na krizi - Mitroff, Ian I., 1938-
Zdá se nemožné připravit se na krizi, kterou si zatím nikdo v podniku neumí ani představit. Ale několik jednoduchých nástrojů může manažerům pomoci si tuto zdánlivě nemožnou situaci naplánovat a dobře zvládnout. Tento článek autoři věnují krizovému managementu v nových podmínkách.