Příprava na e-learning - Plecháč, Vladimír
Jsme svědky permanentních změn, které zasahují i oblast vzdělávání. Nastává rozvoj distančních vzdělávacích kurzů a programů online. Rozhodujete se pro něco takového? Pokud ano, úvodní poznatky "jak na to" můžete načerpat zde.