Příprava České republiky na vstup do Evropské unie a cenová konvergence - Janáčková, Stanislava, 1944-
Příprava České republiky na vstup do EU se neobejde bez snižování dosud významného rozdílu mezi ČR a průměrem EU v hospodářské výkonnosti. Tento proces reálné konvergence bude zároveň provázen cenovou konverencí. Více se dovíte z článku S. Janáčkové.