Přímé zahraniční investice : více přínosů než rizik - Bautzová, Libuše, 1957-
Podle předběžných odhadů přišly v loňském roce do ČR téměř 4 miliardy USD v podobě přímých zahraničních investic, což představuje rekordní číslo v historii ČR. Tento objem sice nestačí na to, aby způsobil zázrak v podobě desetiprocentního růstu HDP, ale k příznivějším ekonomickým výsledkům rozhodně přispívá.