Přichází čas zásadní reformy : zdanění podniků v Německu - Klusoň, Václav, 1926-
Dlouho připravovaná reforma podnikových daní se dostává do finiše. Má pomoci zlepšit konkurenceschopnost německého zboží na světových trzích, a tím stimulovat ekonomickou dynamiku. Názory na ni přesto nejsou jednotné.