Přeměny, fúze a rozdělení obchodních společností - Smejkal, Vladimír, 1955- (2000)
Sloučení či splynutí společností je daleko náročnějším a citlivějším procesem, než je tomu u přeměny nebo rozdělení. Touto problematiku rozebírá autor ve své teoreticky zaměřené stati.
Středová příloha časopisu Právní rádce 2/2000
Keywords: obchodní společnosti; fúze podniků; restrukturalizace podniků; corporations; merger of corporations; corporate reorganizations