Přednosti rozhodčího řízení - Klein, Bohuslav, 1952-
Rozhodování zejména obchodních sporů představuje v ČR nejen závažný právní ale i hospodářský problém. Proto překvapuje, že alternativní způsob rozhodování, kterým je rozhodčí řízení, není v praxi využíván ani zdaleka tak, jak by bylo rozumné.