První desetiletí reformy veřejné správy v České republice - Vidláková, Olga, 1928-2011 (2001)
Stať shrnuje deset let průběhu reformy veřejné správy v ČR.
Keywords: veřejná správa; organizační změna; public administration; organizational change; Česko; Czechia