Průmyslový výzkum : inovační firmy musíme zvýhodnit - Vorlíček, Zdeněk
Z. Vorlíček v rozhovoru pro časopis Ekonom hovoří o financování výzkumu a vývoje v České republice, srovnává tuto oblast se zahraničím (USA, ale především EU) a činí některé závěry pro oblast průmyslu, kdy především daňové úlevy by mohly sehrát důležitou roli v rozvoji výzkumu a vývoje právě v průmyslu.