Průmyslové vlastnictví jako předmět dědictví - Kupka, Petr
Inspirací pro autora tohoto článku byly dotazy notářů, zdali vůbec lze průmyslové vlastnictví dědit, popř. jak se dědí, či nikoliv. V poslední době lze pozorovat jistý nárůst těchto případů.