Průmysl začíná vydělávat - Neumaierová, Inka, 1960-
Průmysl přichází s další dobrou zprávou - rentabilita vlastního jmění výrazně stoupla a dosáhla hodnoty 6,7 %. Roste výnosnost aktiv. Ve stavebnictví měla řada firem problémy, ale rentabilitu vlastního jmění podržel i pozitivní vliv věřitelů. Článek shrnuje údaje o růstu českého průmyslu.