Provokace - forma boje proti korupci? - Sokol, Tomáš, 1951-
O korupci a dnes též někdy navrhované metodě odhalování této trestné činnosti s využitím provokačního postupu policie, kdy by měl být tento trestný čin (korupce) fakticky vyprovokován, což by mělo vést k jistému dopadení pachatele, se rozepisuje a nad tímto sporným postupem se zamýšlí autor článku, T. Sokol.