Promlčení bezdůvodného obohacení : k aktuálnímu problému v obchodních závazkových vztazích - Marek, Karel, 1949-
Doba promlčení bezdůvodného obohacení ve vztazích mezi podnikateli, jestliže při jejich vzniku je zřejmé s přihlédnutím ke všem okolnostem, že se týkají jejich podnikatelské činnosti. Čím se řídí promlčení a zejména promlčecí doba bezdůvodného obohacení - ustanoveními obchodního zákoníku, nebo občanského zákoníku?.