Projektové řízení a správa majetku - Vodička, Karel
Projektové řízení má své místo při správě všeho majetku a aplikace projektového řízení do správy, oprav a údržby nemovitostí uznává historicky ověřený systém: majitel zastoupený správcovskou organizací - domovník/recepční - nájemníci. Více se o správě majetku dozvíte z tohoto článku K. Vodičky.