Programy podpory malého a středního podnikání na rok 1997 (1997)
Článek představuje programy malého a středního podnikání zaměřené na ekonomický rozvoj a rozvoj podnikatelských aktivit v regionech. Jsou představeny programy: Záruka, Start, Rozvoj, Region, Regenerace, Special a Kredit. Současně jsou uvedeny podmínky, které musí být splněny v případě žádosti o zařazení do programu a získání příslušného druhu podpory. Realizátorem programů je Českomoravská záruční a rozvojová banka, a. s., programy jsou vyhlášeny Ministerstvem průmyslu a obchodu společně s Ministerstvem pro místní rozvoj.
V rubrice Příloha
Keywords: 1997; malé a střední podnikání; podpora podnikání; small and medium-sized business; business promotion; Česko; Czechia