Programové prohlášení vlády České republiky : Praha, srpen 2002 - Česko. Úřad vlády (2002)
Tento text prezentuje programové prohlášení vlády České republiky ze srpna 2002
Keywords: 2002; vládní programy a projekty; vnitřní politika; government programs and projects; internal policy; Česko; Czechia