Prognóza OECD : hlavní příčiny recese odezní dříve než za rok
OECD snížila předpověď růstu členských zemí v roce 2002 na jedno procento namísto 2,8 procenta prognózovaných ještě v květnu. Článek přináší podrobné údaje, grafy, čísla.