Profil zákazníka roku 2020 (1999)
Jaký druh zákazníků tu bude za dvacet let? Podle řady odborníků bude příští generace zákazníků žádat především mít možnost rozhodovat se lépe, rychleji a snadněji. Budoucnost bude patřit personalizovaným výrobkům a službám.
Podle Management Review č. 2/1999, s. 20
Keywords: 2020; marketing; služby; elektronický obchod; marketing; service industries; electronic commerce