Proč jsou Spojené státy výkonnější - Kulovaný, František
USA a Evropa. Z pohledu podnikání se jedná o dvě tržní ekonomiky s rozdílnou výkonností i mentalitou lidí. Z hlediska podnikatelského prostředí to jsou dva diametrálně odlišné světy. V tomto článku se dozvíte, v čem vidí hlavní odlišnosti mladý český manažer a podnikatel, který se právě vrátil ze studijní cesty po USA. Autor se zmiňuje o produktivitě práce, pracovní síle a její motivaci, pracovní době, výpovědní lhůtě aj.