Proč je inzerce neúčinná?
Výzkum amerických inzerentů ukazuje, že jenom třetina všech reklamních kampaní má výraznější bezprostřední vliv na výši prodeje. To je celkem šokující zjištění. Přitom mnohé podniky utrácejí za inzerci více peněz než kdykoli dříve. Problém - zdá se - je v tom, že reklama vypadla z priorit top managementu. Více si přečtete v tomto článku.