Proč e-learning v ČR pokulhává? - Pravda, Václav, 1969-
Je e-learning pro podniky v ČR výhodný? Pokud ne, tak proč? Odpověď dává autor tohoto článku, který se přímo v praxi setkává s problémy s využíváním této moderní formy podnikového vzdělávání.