Procesní přístup k revitalizaci podniku - Landa, Ondřej, 1948-
Pro mnoho českých podniků bude rok 2000 rokem restrukturalizace a revitalizace - rokem dlouho odkládaných hlubokých přeměn, které zasáhnou nejen organizační formy a struktury podniku, ale samotné kořeny podnikových procesů. Hledají se proto nové koncepty a metodiky, které by poskytly účinné vodítko a podporu v transformačních projektech.