Problémy silniční daně na konci zdaňovacího období roku 2001 - Michler, Petr (2001)
O problematice silniční daně, podání příslušného daňového přiznání, promíjení daně a o daňovém řízení a příslušných metodických pokynech se dočtete v tomto článku.
Keywords: daňové přiznání; daňové řízení; silniční daň; tax return; tax procedure; road traffic tax; Česko; Czechia