Privatizace proti vůli státu - Lamser, Jan, 1966-
V loňském roce byla velmi úspěšně zprivatizována Československá obchodní banka (ČSOB). O průběhu celého procesu hovoří v rozhovoru s J. Chuchvalcovou člen představenstva ČSOB Mgr. Jan Lamser