Prevence střetu zájmů u členů zastupitelstev : srovnání na základě právních řádů České a Francouzské republiky - Benešová, Luďka
Jak to je v případě střetu zájmů u členů obecních zastupitelstev ve Francii v porovnání s Českou republikou? To se dozvíte z tohoto článku.