Pravomoc obecních rad k ukládání sankcí - Neumannová, Hana, 1974-
O pravomoci obcí (obecních rad) ukládat pokuty na základě příslušných právních předpisů a o různých pokutách za porušování ustanovení těchto předpisů píše autorka ve své obsáhlé stati.