Právo zpětné koupě - Svoboda, Lukáš (2000)
Právo zpětné koupě bývá převážně zmiňováno pouze jako jeden z příkladů vedlejšího ujednání při kupní smlouvě. Podrobný výklad tohoto právního institutu podává autor ve svém příspěvku.
Keywords: kupní smlouvy; zpětná koupě; purchasing contracts; redemption (law)