Právo zpětné koupě - Svoboda, Lukáš
Právo zpětné koupě bývá převážně zmiňováno pouze jako jeden z příkladů vedlejšího ujednání při kupní smlouvě. Podrobný výklad tohoto právního institutu podává autor ve svém příspěvku.