Právo ve sportu : iluze či nutnost? - Králík, Michal
Sféra práva jako nástroje regulujícího vztahy v oblasti sportu je složitá a nejednoznačná. Role práva v této oblasti je však nutná a nezpochybnitelná, zejména pokud se sport stále více stává zaměstnáním. Přečtěte si zajímavou a zasvěcenou analýzu této problematiky z pera autora pracujícího na Okresním soudě ve Zlíně.