Právní předpisy obcí : druhy obecně závazných vyhlášek - Koudelka, Zdeněk, 1969-
Od zavedení nového obecního zřízení v roce 1990 se stále rozvíjí odborná diskuse o právních předpisech obcí. Cílem tohoto příspěvku je přispět do této diskuse a pomoci tak obcím při tvorbě a aplikaci těchto předpisů. Při rozlišování jednotlivých druhů právních předpisů obcí lze využívat různá kritéria.