Právní problémy kolem Internetu - Mates, Pavel, 1947-
Internet se stal jedním z fenoménů, který významně poznačil život společnosti na konci 20. století. Dosud je mu věnována pozornost spíše z hlediska jeho technické stránky, jako multiinformačnímu médiu. Objevily se i úvahy zaměřené futurologicky a filozoficky. Podstatnou náležitostí, aby Internet překročil práh mezi trávením volného času směrem k profesionalitě jeho využívání je vyřešení řady - často složitých - právních otázek. Více o tomto problému se dovíte v tomto článku.