Právní postavení uprchlíků v České republice s ohledem na nový zákon o azylu - Jelínková, Radka
Zevrubný rozbor uprchlické otázky a azylového práva a řízení o azylu v ČR včetně srovnání s mezinárodními dohodami v dané oblasti.