Právní podmínky zapojení České republiky do Evropské měnové unie - Tomášek, Michal, 1963-
Autor přibližuje problematiku spojenou se zapojováním naší země do EU, resp. do Evropské měnové unie a přibližuje i některé aspekty praktického vyjednávání o těchto otázkách.