Právně lingvistická podpora legislativy s využitím právní informatiky - Novák, František, 1953-2022
Autor se zabývá teoretickými, právně lingvistickými aspekty koncipování a fungování právních informačních systémů, problematikou aplikace právního jazyka v právních informačních systémech, otázkami tvorby právních pojmů z hlediska lingvistické logiky a využíváním právní informatiky a lingvistické logiky v legislativě.