Pravidla zahraničního obchodu : Incoterms pro třetí tisíciletí - Bělohlávek, Alexander J., 1968-2024
Stalo se již samozřejmostí praxe zahraničního obchodu používat pravidla INCOTERMS (International Commercial Terms) jako standardizované doložky ve smlouvách o dodávkách zboží. Ta byla pro rok 2000 aktualizována a autoři seznamují ve svém článku čtenáře se změnami.