Pravidla řízení při zpomalení růstu - Charan, Ram, 1939-
Na příkladě USA, kde nyní dochází ke zpomalování ekonomického růstu se dovíte, jak by si měl počínat manažer, aby i za zhoršujících se podmínek udržel konkurenceschopnost svého podniku a zajistil jeho přežití a úspěch.