Pravidla pro elektronické peníze - Rafaj, Nikola
Zákon o platebním styku, který má v agendě současná schůze Poslanecké sněmovny (říjen 2001) změní klíčovým způsobem fungování elektronického obchodu a placení na českém internetu. Přesunou se potom zákazníci z front v kamenných ochodech ke svým počítačům? - ptá se autor tohoto článku a hledá odpověď na tuto otázku.