Pravidla hry - Tabach, Arnošt, 1950-2007
Rozhovor s A. Kopeckým, ředitelem odboru odpadů Ministerstva životního prostředí ČR o politice v odpadovém hospodářství, ekologii, recyklaci, spalování odpadů, komunální politice a veřejné správě v této oblasti.