Praktická ukázka proexportní politiky - Mulloy, Patrick A.
Rozhovor s náměstkem ministra a šéfem Úřadu pro mezinárodní obchod USA Patrickem A. Mulloyem o americké proexportní politice, celní politice a vstupu ČR do EU a o vlivu tohoto kroku na obchodní vztahy mezi USA a ČR.