Pracovní smlouvy a dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr po novele zákoníku práce - Jouza, Ladislav, 1940-
Tento materiál shrnuje změny, které novela zákoníku práce přinesla do obsahu pracovních smluv a dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr a předkládá vzory pracovních smluv.