Pracovněprávní vztahy : jak se zbavit (ne)schopného zaměstnance - Jouza, Ladislav, 1940-
Zaměstnavatel, který dále nepočítá se setrváním zaměstnance v pracovním poměru, musí postupovat v rámci pravidel, jak je stanoví zákoník práce. Ne vždy se však zákonného postupu drží. Na některé zaměstnavatelské praktiky v tomto směru upozorňuje tento článek.