Potřebuje podnik rozpočty? - Zralý, Martin, 1948-
Tento článek M. Zralý věnoval polemice s názory, které ve svém článku "Zrušme rozpočty" (Moderní řízení č. 6/2003) prezentoval P. Knap. Autor (M. Zralý) argumentuje, že v současné praxi nemůže jít v žádném případě o odstranění rozpočtů, ale o to ukázat, jak postupovat, aby se tento činnostní, procesní přístup v podnicích prosadil.