Potrebujeme bankové právo - Balko, Ladislav
Autor se zaměřuje na problematiku bankovnictví, speciálně pak právních předpisů výlučně upravujících oblast bank a bankovního podnikání. Konstatuje, že explicitní definice bankovnictví prakticky neexistuje. Pokouší se o definici pojmů bankovnictví a banka a dochází k vymezení pojmu "bankovní právo". Očekává další polemiku na dané téma.