Postavenie odvetví služieb v ekonomike a jeho vývoj - Novák, Jaromír, 1948-
Autor tohoto článku se zaměřil na analýzu sektorové struktury ekonomiky a její změny v čase. Konkrétněji se ovšem soustředil na analýzu sektoru služeb a jeho podílu na tvorbě HDP a na zaměstnanosti, což bylo dáno limitovaným rozsahem příspěvku. Analýzu provádí v rámci Slovenska v uplynulých deseti letech.