Postavení správce obce dle zákona o obcích - Neumannová, Hana, 1974-
Zákon č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) zavedl nově funkci správce obce. Článek seznamuje čtenáře s touto novou správní institucí.