Postavení prezidenta Ruské federace - Beljajev, Sergej A.; Bárta, Jan, 1951- (1997)
Článek je věnován právní analýze ústavního postavení prezidenta v Ruské federaci a jeho vztahu k ostatním orgánům a institucím Ruské federace.
Keywords: prezidenti -- Rusko (federace); ústavní odpovědnost; presidents -- Russia (Federation); constitutional responsibility