Postavení investičního bankovnictví ve finančním systému - Musílek, Petr, 1965-
Cílem tohoto článku je vysvětlit především základní rozdíly mezi modelem univerzálního bankovnictví a modelem striktně odděleného bankovnictví komerčního a investičního a současně analyzovat propojení bank a nefinančních firem ve vyspělých státech.