Postavení České národní banky : nezávislost ano, ale - Bažantová, Ilona, 1965-
V posledních měsících se rozproudila diskuse ekonomů a politiků o úloze České národní banky, o jejích zásazích do naší ekonomiky. Nepoměrně menší pozornost je však věnována legislativním souvislostem.