Polsko : příspěvky na bydlení - Pokorný, Jaroslav (2002)
O bytové politice a o příspěvcích na bydlení v Polsku se dočtete v tomto článku.
Keywords: příspěvek na bydlení -- Polsko; housing subsidies -- Poland